Költöztetés és antik bútor szállítás Budapesten

Egy felújítás előtti, budapesti bérházi lakásból kellett a bútorokat és egyéb ingóságokat elszállítanunk egy budaörsi raktárba. A költöztetés előtt felmértünk, így jobb volt az ügyfélnek és nekünk is. Sok ritka, régi, gyönyörű és sérülékeny bútor volt. Minden költözésnél óvjuk a bútorokat, de ezeknek kiemelt figyelmet szenteltünk. A felmérésnél is látszott, hogy minimum három forduló lesz.

Rakodás közben.

Majdnem tele a raktér.Bútorok a raktárban.
Bérház, harmadik emelet, és a liftbe csak a dobozok fértek be, meg néhány kisebb bútor. Tekintettel a bútorok, dobozok mennyiségére, a harmadik emeletre, és a budaörsi raktárban lévő első emeletre, négyen mentünk. Igaz, az ügyfelem kiemelt kérése is ez volt. A tizenöt éves költöztetői pályafutásom alatt még sohasem mentünk ki négyen magánlakásra költöztetni. Eddig mindig megoldottuk hárman. Már csak azért is, mert három személyes a teherautóm.

Gyönyörű antik bútor.


Régebben csináltunk már négy fordulós, két napos budapesti költöztetést, igaz abban csak egy emelet volt. Szóval, volt amit nem kellett elszállítani, csak át kellett pakolni az egyik szobából a másikba. Sok szép, ritka bútort láttam már, de ezekhez hasonlót még nem nagyon volt alkalmam megcsodálni. Először a nagyobb bútorokkal raktuk meg a teherautót, aztán jöttek a kisebbek, dobozok (abból is rengeteg volt).

Ilyen szépséget is ritkán szállítunk.Elképesztő részletességgel kidolgozott antik bútor.Nagyon vigyáztunk erre a szépségre is.

Az első nap két fordulót csináltunk meg. Másnap csináltuk meg a harmadik kanyart, igaz oda már hárman is elegek voltunk. Az egész, három fordulós budapesti költöztetést tizenkét óra alatt csináltuk meg. Ami szerintem nem rossz, tekintettel a kilencven lépcsőfokra Budapesten, Budaörsön pedig huszonötre, a nehéz, érzékeny antik bútorokra. Na meg arra, hogy semmi sem sérült meg, szokás szerint... :) 

Antik asztal.Csodaszép antik asztal, ugye?Bútorok a teherautón.


Antik asztal.

Ezeket a cikkeket olvastad már?