Költöztetés ünnepnapokon?

Ez egy eléggé kényes kérdés. Mert ugye az ünnep, az ünnep. Mindenkinek. Az ember örül annak, hogy végre a családjával pihenhet, utazhat rokonokhoz, programot csinál barátokkal, családdal. Vagy egyszerűen csak kipiheni a folyamatos munkát. Ez jár mindenkinek! Akárhol is dolgozzon. Igen, többek között ezért is költöztetünk felárral ünnepnapokon. Mert egy költöztetéssel ebből az idillből szakad ki az ember.

Na de nézzük a másik oldalt is. Aki egész évben dolgozik, annak többek között ilyenkor van lehetősége például költözni. Nem tud/akar szabadságot kivenni, és egy ünnepnap kiváló alkalom a költözésre. Főleg, ha egymás után két piros betűs ünnepnap áll a rendelkezésére. Szóval vállalunk költöztetést ünnepnapokon is, de ez esetben - ahogy már említettem - felárral kell számolni. Egy kivétel viszont van. Karácsonykor semmilyen körülmények között nem vállalunk költöztetést. Nincs az a felár. A karácsony az tényleg a családé.

Viszont hívni, e-mailt írni, árajánlatot kérni nyugodtan lehet ünnepnapokon is. Felveszem a telefont, válaszolok az árajánlatkérésekre. Persze, ha éppen a töltött káposztát, főtt sonkát, vagy a cipóban sült csülköt tuszkolom le a torkomon, akkor nem veszem fel, de amint tudom visszahívom :) 

Mindkettőnk érdeke, hogy felvegyem a telefont. sokan már azért elnézést kérnek, ha egy átlagos vasárnap felhívnak. Nyugodtan hívjanak bármikor, - na jó, szoktam aludni is :) - én a rendelkezésükre állok. Ezen a számon bármikor elérhetnek: +3620/580-8538

Lomtalanítás, lomelszállítás olcsón?

Na de miből is áll egy lomtalanítás, lakáskiürítés?

A szemét, hulladék, rossz, használhatatlan eszközök, bútorok, berendezések kidobásával, azaz elszállíttatásával. Ez egyszerűnek hangzik, de valahol költségesnek is. A dolgozó embereknek nincs kedvük, idejük ezzel időt tölteni, hiszen akár egy egész nap is rámehet csak a szelektálásra. 

Lomtalanítás Budapesten

Lomtalanítás olcsón, azaz olcsóbban...

A rakodási területet ugyanúgy szabaddá kell tenni, mint egy költöztetésnél. Például egy budapesti lomtalanítást csináltunk, ahol a járdáról nekünk kellett elpakolni a nem elszállítandó bútorokat. Persze a lakásban ugyanígy pakolnunk kellett. ezzel is elment az idő, mivel elég sok plusz munkánk volt. Nem is beszélve arról, hogy a szekrények is tele voltak, azokat is Mi pakoltuk ki. Mi is elpakolunk szívesen, de - értelemszerűen - órabérben. Ezzel is meg lehet növelni a lomelszállítás költségeit

A hulladékot minden esetben hulladéklerakó telepre szállítjuk. A még használható bútorokat érdemes felajánlani rászorulóknak. Az ügyfélnek kevesebbet kell fizetnie a lomleadásért, a rászorulók pedig örülnek a bútornak, Mi meg kevesebbet pakolunk. Tehát mindenki jól jár :)

Jobb, ha egy olyan családhoz kerül a bútor, aki használni tudja, mint ha a szeméttelepre kerülne. Ugye?

Tehát oda kell figyelni lomtalanításnál is, mert a végén fizetendő összeg nem csak a szállítótól függ. Természetesen érdeklődhet elérhetőségeimen, szívesen adok tanácsot :)

Ezeket a cikkeket olvastad már?