Lomtalanítás, lomelszállítás olcsón?

Na de miből is áll egy lomtalanítás, lakáskiürítés?

A szemét, hulladék, rossz, használhatatlan eszközök, bútorok, berendezések kidobásával, azaz elszállíttatásával. Ez egyszerűnek hangzik, de valahol költségesnek is. A dolgozó embereknek nincs kedvük, idejük ezzel időt tölteni, hiszen akár egy egész nap is rámehet csak a szelektálásra. 

Lomtalanítás Budapesten

Lomtalanítás olcsón, azaz olcsóbban...

A rakodási területet ugyanúgy szabaddá kell tenni, mint egy költöztetésnél. Például egy budapesti lomtalanítást csináltunk, ahol a járdáról nekünk kellett elpakolni a nem elszállítandó bútorokat. Persze a lakásban ugyanígy pakolnunk kellett. ezzel is elment az idő, mivel elég sok plusz munkánk volt. Nem is beszélve arról, hogy a szekrények is tele voltak, azokat is Mi pakoltuk ki. Mi is elpakolunk szívesen, de - értelemszerűen - órabérben. Ezzel is meg lehet növelni a lomelszállítás költségeit

A hulladékot minden esetben hulladéklerakó telepre szállítjuk. A még használható bútorokat érdemes felajánlani rászorulóknak. Az ügyfélnek kevesebbet kell fizetnie a lomleadásért, a rászorulók pedig örülnek a bútornak, Mi meg kevesebbet pakolunk. Tehát mindenki jól jár :)

Jobb, ha egy olyan családhoz kerül a bútor, aki használni tudja, mint ha a szeméttelepre kerülne. Ugye?

Tehát oda kell figyelni lomtalanításnál is, mert a végén fizetendő összeg nem csak a szállítótól függ. Természetesen érdeklődhet elérhetőségeimen, szívesen adok tanácsot :)

Ezeket a cikkeket olvastad már?